Onze Spirator-3,5 en Spirator-9

Het slijpen van stenen door middel van trillingen is 4 x sneller met onze populaire Spi-3.5, vergeleken met de TRM drummachine.

Spirator-3,5           € 450,00 / 378,15

SETS Spi-3,5


Deze machine is ontworpen voor het bewerken van o.a. stenen, dus voor zwaar gewicht en continu gebruik*. De spirator werkt zacht en zonder geluid, omdat we de container-3.5 van rubber vervaardigen. Hierdoor is het ook nog eens erg duurzaam en slijt het niet zo snel! De container van 3,5 liter kan tot 4,5 kg stenen bevatten. De breedte van het slijppad meet +/- 100 mm. De stenen kunnen zo groot zijn als een vuist. Het stroomverbruik is met 0,055kW laag. Afmetingen: 25 x 25 x 26cm.

Onze bijgevoegde instructies zijn als een kleine slijpcursus. Op onze locatie of op een beurs kunt u versteld staan hoe stil onze spirator is (65db wanneer deze volledig is opgeladen met stenen) en zien hoe mooi de trommelstenen van onze klanten zijn geworden.

Stenen hebben bijvoorbeeld meer gewicht dan patroonhulzen! Daarom zijn apparaten voor patroonhulzen niet geschikt voor het verwerken van stenen. 


Wilt u nog grotere hoeveelheden stenen polijsten? 

Spirator-9 voor stenen van 10 kg

€ 1050,00 / 882,35

Onze container-9 is een dikwandige container gemaakt van speciaal plastic ! De breedte van het slijppad is 13 cm, de hoogte is 15 cm, Ø 41 cm. Voor het polijsten raden wij een aparte container aan. Bestel je deze direct bij de machine, dan geldt de speciale prijs van € 175,00 / 147,06. De normale prijs is € 196,00/ 164,71.
De spirator kan op vele gebieden/beroepen worden gebruikt. Voor wassen/spoelen/reinigen, ontbramen, slijpen, matteren, polijsten, afronden, gladmaken, ontkalken, coaten, impregneren, mengen. Kogelpolijsten, poedercoaten, aanbrengen van o.a. talkpoeder op rubberen onderdelen, bewerken van stenen, barnsteen, glas, keramiek, metaal, munten, patroonhulzen, wapenonderdelen, sieraden, goudsmeedwerk, tandheelkundige producten.

* 50 jaar geleden bedacht Carel Homberg de naam Spirator voor onze vibrator. Toen we live gingen met onze eerste website, was de naam daar lange tijd niet gebruikelijk. De naam komt nu veelvuldig voor en wordt vaak gebruikt.


slijp- en polijst poeders

Wij adviseren u graag - voor en na de aankoop.

 
E-Mail
Anruf
Karte
Infos
Instagram